GASTENBOEK

Datum: 09-01-2014

Door: Peter

Onderwerp: Topservice door vakmensen

Eind vorig jaar bracht ik mijn auto naar de dealer voor een diagnose en reparatie. Helaas kreeg ik toen het bericht dat de reparatie aan onderdelen en manuren de verkoopwaarde zouden overstijgen. Een buurman attendeerde mij toen op Garage De Wetering.
Tot mijn grote verbazing kon de auto daar gemaakt worden voor 20% van de inschatting van de dealer.
Ik kwam de auto weer ophalen met mijn vader, die ruim 30 jaar bij de ANWB als keurmeester en wegenwacht heeft gewerkt. Hij was zeer onder de indruk van de service instelling en vakmanschap van John, Christa en hun collega's.
De auto rijdt weer perfect. ben blij dat ik bij Garage de Wetering ben geweest en zal ze zeker aanbevelen.

Reageer

—————

Datum: 27-12-2013

Door: Rick

Onderwerp: Goed geholpen wederom

Pas weer goed geholpen bij de wetering, helaas schade aan onze auto door aanrijding , maar John bracht ons naar schadeherstel bedrijf en weer terug. Leenauto meegekregen, en na paar dagen auto weer gerepareerd op kunnen halen, dank voor de goede service.

Reageer

—————

Datum: 03-10-2013

Door: A P Kaatje

Onderwerp: 100% persoonlijk en betrouwbaar

Een ppar jaar geleden mijn auto naar John toe gebracht voor APK.
Tot ieders verbazing vond John een olie lekkage bij het differentieel waardoor de olie volgens John naar de handremtrommels zou lopen.
Dit zou een APK afkeur betekenen.
Maar voor 1000,- zou John het wel repareren en zou de auto piekfijn in orde zijn.
John werd nog kwaad bij het vragen van een afkeur rapport, het rapport werd in plaats van 35,- maar liefst 50,-.

Ik met de auto naar een ander APK station, denk je wat!?
-Kop lamp verstellen
-lampje vervangen
-ruitenwisser vervangen
-Olieservice
-APK goedkeuring

Voor maar.... 150 knaken!

Als we John toch niet hadden...
Een fijne man...

Volgende keer komt er een steekproef herkeuring ;-)

Vriendelijke Groetjes en suc6 bij uw 100% betrouwbare vakgarage!

Reageer

—————

Datum: 05-11-2013

Door: Wil

Onderwerp: Re:100% persoonlijk en betrouwbaar

Inmiddels ben ik vaste klant bij garage de Wetering. Ik ben altijd prima geholpen en in het verhaal van A.P. Kaatje, wat zich een aantal jaren gelden heeft afgespeeld, herken ik deze garage absoluut niet! Ook de andere reacties in het gastenboek geven een positief beeld van dit bedrijf. Nu kan het natuurlijk altijd voorkomen dat er een diagnosefout wordt gemaakt en als dit je overkomt dan is dat natuurlijk niet leuk. Ik vraag me af of je John hiermede hebt geconfronteerd en waarom je zo lang gewacht hebt met je reactie in het gastenboek.
Met vriendelijke groet,
Wil.

Reageer

—————

Datum: 27-12-2013

Door: Rob

Onderwerp: Re:100% persoonlijk en betrouwbaar

Ik heb ook louter goede ervaringen met de Weterhng, en heb ook zeer veel moeite met de reactie hierboven. Flauw en makkelijk om jaren later anoniem zo'n reactie te plaatsen. John, weet dat er ook klanten zijn die hele goede ervaringen hebben, en dat ook rondvertellen in de buurt. Fijne feestdagen

Reageer

—————

Datum: 19-07-2013

Door: F. Pagie

Onderwerp: Fijne vakmensen met hart voor de zaak

Door een flyer ben ik met Christa en John in contact gekomen toen ik me van buiten in Leidse Rijn vestigde. Kennisgemaakt en eerste opdracht gegeven. Rijtje ingelijste vakdiploma's vond ik indrukwekkend. Hier moet een vakvrouw aan het werk zijn. Auto kon na sluitingstijd gebracht worden en John bracht me wel even naar huis. Sindsdien vele onderhoudsbeurten en wat reparaties verder ben ik zeer tevreden. Christa en John zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Scheutje Utrechtse humor kan ook geen kwaad (specialisme van John). Ben zelf redelijk technisch en geinteresseerd in de constructies. Als er wat aan de hand is kan ik prettig van gedachten wisselen met Christa en John wat zij er van denken en hoe het op te lossen is. Ook wel eens voorgekomen dat ik een keer terug moest omdat de eerste ingreep niet helemaal het beoogde resultaat had. Prettig opgelost met een open mind.

Reageer

—————

Datum: 08-07-2013

Door: A. Pherai

Onderwerp: Superservice

Afgelopen maanden heeft Garage De Wetering mij meerdere malen op weg geholpen nadat de accu van mijn auto het om uiteenlopende redenen had begeven. Zelfs hun eigen auto hebben ze bij mij achtergelaten zodat ik mobiel bleef.
En ook op een zondag namen ze gewoon de moeite om mij te helpen!
En de kosten? Die waren er nauwelijks.

Ik kom nu al meerdere jaren hier en nooit geen klachten over uitgevoerd onderhoud. Je kan zo binnenrijden voor het verwisselen van lampjes e.d.
Service met een hoofdletter S!!!

Reageer

—————

Datum: 23-05-2013

Door: Ton

Onderwerp: Nieuwe banden

Nadat ik enkele weken geleden langs gegaan ben voor een kennismaking en te informeren wat de kosten zijn voor vier nieuwe banden had ik voor vandaag een afspraak gemaakt.
De prettige sfeer en de indruk van deskundigheid die ik tijdens de eerste kennismaking proefde zijn vandaag bevestigd, Voor heel wat minder geld dan bij de grote roeptoeters zitten er nu weer vier goede banden onder mijn auto.
Tegen de tijd dat de APK weer roept of als er onverhoopt tussendoor iets is kunnen Christa en John mij en mijn auto weer verwachten.
Kortom, Garage de Wetering is een echte aanrader.

Reageer

—————

Datum: 07-05-2013

Door: Maarten

Onderwerp: Aanrader!

Helaas krijg je bij elke auto een keer te maken met reparaties en afgelopen week was dat bij mij het geval. Na contact met John kon ik meteen langskomen om na een testritje de oorzaak te achterhalen. Afspraak gemaakt en op de dag van brengen stond er keurig een V70 klaar om te lenen zodat ik gewoon naar mijn werk kon rijden.

John en Christa hebben ondanks de tegenslagen als vaste bouten hard gewerkt om mijn auto eind van de dag weer gereed te maken en hij stuurt werkelijk weer als nieuw!

Duidelijke communicatie en goede prijzen maken deze garage echt een aanrader voor anderen! :-)

Reageer

—————

Datum: 10-04-2013

Door: Matthijs

Onderwerp: Perfect geholpen!

Vlak voor sluitingstijd stond ik met een kapotte bobine voor de deur. Niet veel later was ik kosteloos en een leuk gesprek rijker weer veilig onderweg! Perfect geholpen!

Reageer

—————

Contact

Garage de Wetering

Proostwetering 27L
3543 AB Utrecht


T: 030-2383000
M. 06-14809835
Ma-vr. open van
7:30u tot 17:30u
Na overleg de mogelijkheid
's avonds
de auto halen/brengen.

Gebruik voor contact onze
Feedback-pagina of email:BOVAG-gecertificeerd! 

Zie onze nieuws-pagina

 


web-design: ruud de ridder