GASTENBOEK

Datum: 27-01-2012

Door: Claudia de Rijk-van Ingen

Onderwerp: Nieuwe banden voor

In september had ik voor mijn Yaris nieuwe voorbanden nodig, verschillende garages afgeweest maar de prijs... icm service, ver te zoeken... Bij mij om de hoek had ik al eens de bus van Garage de Wetering zien staan en dacht, laat ik daar eens informeren. Mail gestuurd, werd eigenlijk gelijk teruggebeld en er werd direct een prijsopgave gemaakt. Nog steeds veel geld maar wel met een (bekende) merkband in tegenstelling tot bij de dealer, na overleg gekozen voor een toch iets goedkopere band maar nog steeds een bekender merk dan bij de dealer. Voor 11 februari moet mijn auto voor het eerst gekeurd worden, ik ga snel een afspraak maken! En wat ik erg leuk vond is dat mijn zoontje van 5 betrokken werd bij de werkzaamheden en omdat ik het zelf ook wel interessant vind mocht ik ook gewoon meekijken! Leuk! Tot snel!!!

Reageer

—————

Datum: 23-12-2011

Door: W.Stockschen

Onderwerp: Tevredenheid

Ik kende John al van de andere garage,was al tevreden betreffende zijn benadereing en afhandeling.

Kort geleden een andere Picanto bij ze gekocht en zijn zeer tevreden, leuke inruilprijs en de behandeling is ook prima.
Doorgaan zo in het nieuwe jaar.

Reageer

—————

Datum: 07-12-2011

Door: P. Beemsterboer-Lim

Onderwerp: betrouwbaar / top service

Ik leerde Chris kennis te maken via mijn vorige auto dealer. Toen werkte zij bij de dealer en ging de dealer weg en ik dacht dat ik haar kwijtraakte. Heel jammer, vond ik toen want ik ben altijd heel tervreden over Chris..... A jaar later, moest ik voor mijn vorige auto een garage in de buurt zoeken. ging ik ff op internet zoeken, kwam ik GARAGE WETERING tegen ..... liep in binnen, zag in Chris daar staan....orhhhh wat een FIJN gevoel!! Zij is altijd aardig, geef goed/terecht advice. Top services, duidelijk uitleg/overleg, goed prijs, snelle service. echt een toppie!!

Reageer

—————

Datum: 23-10-2011

Door: Rens

Onderwerp: Peugeot 306

Met mijn peugeot 306 ben ik al bij verschillende garage's geweest. Geen beviel echt goed. Ik kon niet voelen dat de mensen die er werkte echt passie hadden voor hun vak dan wel de kennis en kunde in huis hadden. Bij i.i.g. John (en na eerste indruk ook Crista en personeel) is dit echt anders. Vanaf het eerste moment wist ik: hier zit ik goed! Ik had op dat moment olie-lekkage. Samen met John onder de auto gestaan om de locatie van de lekkage te traceren (de koppakking) en na reparatie liet hij me zien wat de boosdoener was. Die openheid is fijn. Dus helaas een duur geintje, maar door de lekkage ben ik wel bij garage de Wetering terecht gekomen en daar ben ik blij om!

Dus zoek je een garage met openheid, kennis en kunde, waar de mensen houden van hun vak en die niet te duur is dan zit je hier goed.

Rens

Reageer

—————

Datum: 04-10-2011

Door: Hugo

Onderwerp: Betrouwbaar en Service

Na jaren zoeken, na jaren frustratie, na jaren teveel betaald....eindelijk een perfecte garage gevonden. John en Christa leveren goed werk af dat gepaard gaat met een perfecte service. Op zaterdag hield mijn auto er mee op. Als nieuwe klant gelijk een mail gestuurd. Maandag mijn mail gecheckt en wat bleek, zondag had john mij al een mail gestuurd dat ik diezelfde dag langs kon komen...op zondag! Omdat ik maandag de mail pas las op mijn werk gelijk maar gebeld. Maandagavond kwamen Christa en John speciaal voor mij naar de werkplaats. Ik kreeg zonder extra kosten vervangend vervoer mee. Dinsdag diagnose gesteld, werd netjes op de hoogte gesteld met daarbij de kosten. Nokkenassensor bleek defect. Later die dag kon ik mijn auto ophalen. Helemaal top. Eindelijk mijn garage gevonden.

Reageer

—————

Datum: 22-05-2011

Door: Ben de Reuver

Onderwerp: Onderhoud Volvo V70

Ben al een paar keer bij John en Christa geweest, Je wordt snel en correct geholpen
Zelfs als ze eigenlijk geen tijd hebben, staan ze direct voor je klaar,prima service!
Ze geven je goed advies en het prijsniveau is realistisch.
Ik wens ze veel succes met hun bedrijf.

Reageer

—————

Datum: 17-04-2011

Door: Dennis

Onderwerp: TOP Service

Garage De Wetering is een goede en betrouwbare garage waar je je auto met een gerust hart heen kan brengen voor onderhoud en reparaties. John en Christa zijn zeer klantvriendelijk en de service is top. Je word netjes op de hoogte gesteld van de aankomende kosten, je komt dus niet voor verrassingen te staan. Ook geven ze goed advies van onderhoud en aankoop van een auto.

Garage De Wetering is een echte aanrader!

Groet Dennis

Reageer

—————

Datum: 23-11-2010

Door: Ewout

Onderwerp: Het perfecte adres!!

Op zoek naar een garage waar men een eerlijk en betrouwbaar advies geeft, geen onnodige reparaties verricht, netjes belt wat het gaat kosten en medewerkers die altijd altijd voor je klaar staan? Stop dan met zoeken, want die heb je gevonden! John en Christa voldoen hier ruimschoots aan. Ik ben al sinds de start een zeer tevreden klant en kan Garage de Wetering werkelijk aan iedereen aanbevelen. Ook de koffie is heerlijk!!

Reageer

—————

Datum: 30-10-2010

Door: J Poldrman

Onderwerp: Pech langs de weg

Een belletje naar de wetering, en binnen 10 minuten stond hij daar.
verteld wat er vermoedelijk aan de hand was, en een paar maal starten, geen succes.
Sleepkabel er aan en naar de garage. Diagenose met vele vraagtekens, maar er werd een ontdekkings tocht opgezet: distributieriem tandje verschoven, gebroken, wat is de gevolgschade? Maandag uitslag, keurig geinformeerd en opdracht gegeven om het ditributie deel te vervangen, mogenlijk geen verdere schade. Woensdag de motor loopt en mooi, afbouw van dfiverse beschermings delen, en een telefoontje de auto is gereed ik kom u even halen. Ik moet zeggen dat de berijdheid en open heid over de reparatie, een 10 plus is.

Reageer

—————

Datum: 08-09-2010

Door: Gerard

Onderwerp: Gezellig

Het is er altijd heel gezellig. Het is net een cafe. In plaats van bier krijg je dan moterolie :)

Reageer

—————

Contact

Garage de Wetering

Proostwetering 27L
3543 AB Utrecht


T: 030-2383000
M. 06-14809835
Ma-vr. open van
7:30u tot 17:30u
Na overleg de mogelijkheid
's avonds
de auto halen/brengen.

Gebruik voor contact onze
Feedback-pagina of email:BOVAG-gecertificeerd! 

Zie onze nieuws-pagina

 


web-design: ruud de ridder