GASTENBOEK

Datum: 17-08-2016

Door: Pharmb898

Onderwerp: Good info

Very nice site!

Reageer

—————

Datum: 14-08-2016

Door: Pharmk310

Onderwerp: Good info

Very nice site!

Reageer

—————

Datum: 11-08-2016

Door: Pharmc536

Onderwerp: Good info

Very nice site!

Reageer

—————

Datum: 09-02-2016

Door: Jasper

Onderwerp: Tevreden klant

Met mijn vw Polo al een aantal keer voor verschillende soorten onderhoud bij de garage geweest (Kleine beurt, APK, vervangen distributieriem). De laatste keer dat ik er was mijn motor kapot! Maar dankzij de goede service rijdt hij weer.

Wat mij opvalt is dat de mensen hier passie hebben voor hun vak. Er is altijd tijd om ergens even naar te kijken en dit tegen een scherpe prijs. Ik ben een tevreden klant en kan deze garage zeker aanraden!

Reageer

—————

Datum: 08-09-2015

Door: Sebastiaan

Onderwerp: Bedankt!

Dag John,

ik wil je langs deze weg nogmaals danken voor je inspanningen om onze Ford Focus weer aan de praat te krijgen. Hoewel de auto het hele weekend bij jullie 'warm bij de kachel' heeft mogen staan en je ondanks je proefritten en motorinspectie geen aanwijsbare oorzaak kon vinden waarom de wagen er aanvankelijk mee stopte, lijkt de auto het tot op heden weer prima te doen. Het zal de combinatie van jouw Utrechtse droge humor en magische handjes zijn geweest... ;) Vooralsnog ben ik weer een vrolijke Ford rijder. En dat je zelfs geen cent wilde hebben voor de moeite, toont maar weer eens aan dat medemenselijkheid nog bestaat. Mocht de auto ons ooit weer in de steek laten en er wel een duidelijke oorzaak zijn voor de malheur, dan weet ik waar ik m'n wagen naar toe breng!

Alle goeds,
Sebastiaan

Reageer

—————

Datum: 19-08-2015

Door: Wouter

Onderwerp: Transparant en no-nonsense

What you see is what you get! No nonsense, eerlijk en direct. Na uit gewoonte het onderhoud bij de Volvo-dealer te hebben ondergebracht, nu, na de vervanging van de zomer- naar winterbanden van mijn V70 door Christa in 2013, het onderhoud en apk vol vertrouwen bij Garage De Wetering ondergebracht. Het was niet duidelijk of het nu een kleine of grote onderhoudsbeurt moest zijn. John stelde voor om ahv het luchtfilter te beoordelen wat nodig was. Telefonisch een prijsopgave ontvangen voor vervangen van de voorbanden, een mistlampje en het uitvoeren van een kleine beurt. Via sms berichtje ontvangen dat auto weer klaar stond. Top!

Reageer

—————

Datum: 22-01-2015

Door: John

Onderwerp: garagevraag.nl

Op de site van garagevraag.nl kunnen autorijders een offerte aanvragen voor een bepaalde reparatie. daar staan wij natuurlijk ook bij, echter, de link werkt niet. Het is voor ons dus niet mogelijk om te reageren met een passende offerte. U kunt ons natuurlijk wel rechtstreeks bellen voor een offerte, 030-23 83 000 of 06-14 80 98 35 .

Reageer

—————

Datum: 17-01-2015

Door: Bob Kocken

Onderwerp: Top Garage

Altijd erg tevreden over Garage de wetering. Erg leuke , gezellige en persoonlijke aanpak zonder de kundigheid te verliezen. Ik ben dan ook altijd erg blij met Jonh en Christa

Reageer

—————

Datum: 06-12-2014

Door: Rens Servais

Onderwerp: Een aanrader!

Omstreeks oktober 2014 liep ik, op advies van een collega, bij John en Christa binnen. Ik had toen olie lekkage aan mijn Peugeot 306 (zie ook mijn eerdere recensie). Nu 3 jaar later was het op advies van John niet meer rendabel om deze auto door de APK te krijgen. Ik kom de auto ophalen en vraag wat het kost. John zegt “E0,- dit bericht is voor jou al vervelend genoeg”. Vervolgens ga ik op zoek naar een tweedehandsauto en krijg diverse adviezen van John. Inspecteer vervolgens tijdens proefritten met John 2 auto’s op de brug (ja ik sta erbij/onder) en koop de laatste. Beide inspecties zijn tot mijn verbazing gratis (wellicht omdat ze weten dat ik vaste klant ben).

Zoek je een betrouwbare, betrokken degelijke niet te dure garage, waar mensen werken die passie hebben voor hun vak dan ben je hier aan het juiste adres.

Reageer

—————

Datum: 07-10-2014

Door: celine

Onderwerp: bedankt

Hoi John en Christa,

Ik wilde jullie nog even bedanken. Ik kwam gisteren zonder afspraak ff langs voor advies omdat mijn auto een raar geluid maakte en ik problemen had met starten (peugeot 206sw). Jullie hebben het meteen onderzocht en me super geholpen! bedankt

Reageer

—————

Contact

Garage de Wetering

Proostwetering 27L
3543 AB Utrecht


T: 030-2383000
M. 06-14809835
Ma-vr. open van
7:30u tot 17:30u
Na overleg de mogelijkheid
's avonds
de auto halen/brengen.

Gebruik voor contact onze
Feedback-pagina of email:BOVAG-gecertificeerd! 

Zie onze nieuws-pagina

 


web-design: ruud de ridder