GASTENBOEK

Datum: 19-02-2013

Door: Joost

Onderwerp: Top Service

In juni mijn Peugeot met de nodige storingscodes bij Garage de Wetering gebracht.
Na goed advies gekregen te hebben besloten om de EGR klep te vervangen en de ESP te laten reviseren. Wat door de onderdelen kostbare reparaties zijn. Ondanks de hoge factuur erg tevreden want de ESP was maar liefst 70% goedkoper dan de offerte van de Peugeot dealer.

Door de meerdaagse reparatie had ik een leenauto mee. Omdat wij savonds het EK gingen kijken bij vrienden was het natuurlijk erg vervelend dat deze savonds niet wilde starten.
Een telefoontje met John en Christa zorgde ervoor dat ze een half uur later bij ons voor stonden om te helpen. De leenauto was niet direct te starten waarop John en Christa ons hebben weggebracht. De volgende dag was John er vroeg bij om de accu van de leenauto te vervangen waardoor ik weer verder kon.

Alleen maar lof voor deze Top Service waar weinig garages aan kunnen tippen.

Reageer

—————

Datum: 23-11-2012

Door: Wil

Onderwerp: supervservice

Stond op 22-11-2012 rond de klok van 17.00 uur met panne in de stad Utrecht. Nadat bleek dat de ANWB mij niet kon helpen (i.v.m. ontbreken van woonplaatshulp) mijn eigen vertrouwde garage de Wetering gebeld. Alhoewel nabij sluitingstijd kwam John mij te hulp en de Mercedes kreeg hij gestart en ik kon de auto bij de garage afleveren. Zonder te hoeven zeuren kreeg ik vervangend vervoer aangeboden en de toezegging dat de auto de volgende dag weer opgehaald kon worden. Ik ontving een sms met de melding dat de auto gerepareerd was en ik hem weer kon ophalen. De faktuur kwam overeen met de getaxeerde reparatiekosten zodat in dit opzicht ik ook niet voor onverwachte verassingen kwam te staan. Kortom ik ben zo blij dat ik met deze garage bij toeval een aantal maanden geleden in contact kwam. John en Christa jullie hebben een prima bedrijf, jullie zijn fijne mensen in de omgang en doen wat jullie toezeggen en daar nog eens bovenop geven jullie SUPER SERVICE.

Reageer

—————

Datum: 09-10-2012

Door: Peter

Onderwerp: Remprobleem netjes opgelost

Netjes te woord gestaan na een probleem dat de remmen van mijn oude Nissan Almera slecht werkten. Reparatie bleek i.v.m. leeftijd van de auto niet rendabel meer, het afvoeren van de auto is daarna door garage de Wetering in overleg erg goed geregeld.

Prima service, bedankt!

Reageer

—————

Datum: 03-10-2012

Door: Ton Boontje

Onderwerp: TOP garage

Eindelijk weer een garage gevonden waar een vriendelijke persoonlijke benadering nog gewoon is.
Gekoppeld aan deskundig vakvrouw/manschap en dat alles voor een betaalbare prijs.
Kortom een TOP garage!!!

Reageer

—————

Datum: 18-08-2012

Door: Wesley en Lynda

Onderwerp: Super service!

Gisteren viel ons raam ineens in de deur. Ik belde op om te vragen of er wat aan te doen was. Uiteraard kon dit. Bleken jullie nog vakantie te hebben maar wel even langs wilden komen om de auto te parkeren t/m maandag zodat hij dan gerepareed kan worden en we een auto te leen kregen.
Wat een wereldservice! Hier kunnen een hoop bedrijven wat van leren!

Reageer

—————

Datum: 18-07-2012

Door: Stephan

Onderwerp: reparatie

Vandaag 18-7-2012,
Door de snelle hulp en goede service ben ik gelukkig weer mobiel.
Was al vaker bij jullie geweest en zal zeker terug komen.
Bedankt!!!

Reageer

—————

Datum: 26-06-2012

Door: wil

Onderwerp: service

Vandaag (26-06-2012) voor eerste maar zeker niet laatste keer Garage De Wetering bezocht.
Had bij een verkeersdrempel m'n uitlaat geraakt en maakte me toch een beetje zorgen.
Telefonisch contact gezocht, John aan de telefoon gehad. Kon meteen langskomen.
Door Christa vakkundig vastgezet en de onderzijde werd gecontroleerd.
Ga je toch gerustgesteld weer de weg op.
Ik vond het een top service en heb garage De Wetering op face-book aangeraden.
groet,
Wil.

Reageer

—————

Datum: 31-05-2012

Door: Rick

Onderwerp: Weer perfect geholpen

Weer prima geholpen bij de wetering, airco doet het weer prima (nu het weer nog), alleen de kids vonden het zo gezellig bij het ophalen van de auto, ze willen voortaan altijd mee....Bedankt voor goede service weer!

Reageer

—————

Datum: 27-03-2012

Door: Patrick Koning

Onderwerp: Aanrader!

Ik was eerst op zoek naar een garage die voor een redelijk bedrag mijn V70 een kleine beurt wilde geven. Na wat Googlen kwam ik op deze website uit, gebeld en een afspraak gemaakt. Prima service, een garage waar de klant nog koning is en niet zoals bij de dealer het interieur van de showroom.

Gisteren weer geweest voor wat onderhoud aan de voorwielophanging en stuurinrichting, alleen had John vergeten erbij te zetten (ik had het wel expliciet gevraagd) dat ik een leenauto wenste. Alsnog na 10 minuten wachten stond er een nette gehuurde (!) 107 voor me klaar. Einde van de dag eigen auto weer opgehaald, kreeg een duidelijke factuur waarop alles netjes vermeld staat. Je staat dus niet voor verassingen, openheid lijkt het sleutelwoord bij deze garage.

Jullie zijn een vaste klant rijker!

Reageer

—————

Datum: 26-03-2012

Door: Michael Arensman

Onderwerp: Betrouwbaar en Service Read more: https://garagedewetering.webnode.com/gastenboek/ Create your own website for free: https://www.webnode.com

Vorig jaar al geweest met mijn oude Swift, geweldig geholpen en onderhouden. Nu tijd om met de nieuwe (haha, voor ons nieuwe) auto te komen.

Reageer

—————

Contact

Garage de Wetering

Proostwetering 27L
3543 AB Utrecht


T: 030-2383000
M. 06-14809835
Ma-vr. open van
7:30u tot 17:30u
Na overleg de mogelijkheid
's avonds
de auto halen/brengen.

Gebruik voor contact onze
Feedback-pagina of email:BOVAG-gecertificeerd! 

Zie onze nieuws-pagina

 


web-design: ruud de ridder